MÁRKÁKAT ÉPÍTÜNK.

Mi vagyunk azok, akik arra törekszenek, hogy kitűnjenek az egyhangúságból. Független marketing stúdióként egyesítjük a márkastratégiát, a márkatervezést és a digitális technológiát, hogy átalakítsuk a vállalkozásokat márkákká, amelyekbe az emberek bele tudnak és bele fognak szeretni.

Szolgáltatások

Megkeressük a leghatékonyabb megjelenésed, digitális és klasszikus reklámeszközökkel. Biztos nyomdai háttérrel és kreatív szakemberekkel együtt dolgozva megvalósítjuk elképzeléseid.

Arculattervezés

Márkaépítés felsőfokon. Vállalkozásodhoz elengedhetetlen egy olyan egységes megjelenés, mely tükrözi mindazt, amit képviselsz. Kreatív, egyedi, professzionális arculat kell ahhoz, hogy a nagy zajban felfigyeljenek rád.

Közösségi média

Közösségi média hirdetések, megjelenések, felületkezelések. Kampányok tervezése, szervezése, koordinálása. (Facebook, Instagram, YouTube, etc.)

Nyomtatott megjelenések

Teljeskörű nyomtatott anyagok készítése, névjegykártyától az óriásplakát méretéig, többféle felületen.

Mozgókép készítés

Legyen szó reklám filmről, termék bemutatóról, gyártási folyamatokat bemutató filmről, mi elkészítjük.

Tanácsadás

Elinduláshoz, fellendítéshez, offline illetve online felületeken való megjelenéshez adunk olyan használható alapot, mellyel magad menedzselheted oldalad, kezelheted vállalkozásod.

Egyéb

Felületmatrica autóra, falra, ablakra. Közterületi hirdetés, átvilágítható plakát. Egyedi munkaruházat tervezéstől a kivitelezésig. Egyedi bélyegző készítése. Bármit megvalósítunk a legprofibb megjelenésedhez, csak gondold ki bátran!